Diskuze
jáá ve středu čtvrtek i pátek

Caute, tak co ten Gaudeamus? kdo vsechno jede a ktery den?
Tak, tady na stránkách jsem teprve podruhé, takže chci zaprvé pochválit webmastery (jsou oba nádherní, ta anketa je zcela zbytečná ;-) ), obzvlášť chválím toho smajlíka nahoře... A kde jsou ty hlášky z třeťáku? Dejte je sem, jestli budete mít někdy chvilinku...
Krásný večer a krásný víkend :")
paráááda
 škoda že babička pc neovládá 
Ahojky
 přihlásila jsem se do soutěže miss maturita 2009  
 tak bych vás chtěla mocko poprosit, zda-li byste mi neposílali hlasy na www.missmaturita.cz nejlepší je jednička  
 nejdřív se však musíte zaregistrovat a na mail vám pak přijde heslo pro přihlášení...a zburcujte i své známé, tetičky, babičky, bratrance a sestřenice  
 bo ta co to vyhraje, tak ta její CELÁ  třída dostane nějaké učebnice k maturitě, 15 multimediálních CDstudentů, a kredity na seminarky.cz pro celou třídu! A nejaktivnější škola(nejvíce hlasujících studentů) dostane 10 knih k maturitě a přijímacím zkouškám na VŠ!!   
 Tak doufám, že mě nezklamete a budete pro mě hlasovat =-*)  
třeba se podívej do sekce Linky třeba hned na první link?

třeba kde sehnat anglinu na zítřek

31 vlastně..bára s námi přeciž už nechodí

Napiste sem nejaky predmet k diskuzi

jak to s vama vypada s tim Brnem, hmm? pojedteee

a ja furt nejsem registr

a ja furt nejsem registr

najednou
 ještě tam není 32 hlasů 
Tak pomalu bych tu anketu ukončil
Jde se v pátek někam?

Nezda se vam ze ty tydny ubihaji nejak rychle?

Dobrý den, v případě, že ještě nemáte zajištěno focení na maturitní tablo, dovoluji si Vám tímto nabídnout naše služby. Malou ukázku již realizovaných tabel naleznete na našich stránkách www.klarinetka.net v sekci Maturitní fotografie. Podrobnější ceník tabel naleznete zde http://tabla.klarinetka.net Přijedeme kamkoliv – cestu nehradíte! Student, jenž s námi domlouvá focení Vaší třídy má fotografie zdarma! Velice příznivé cenové akce! Pokud budete mít zájem nebo jakýkoliv dotaz, neváhejte a ozvěte se. Mgr. Petr Sommer email: petrsommer@klarinetka.net tel.: 608/776649
gde mash zaply mlhovky?

nejvíc svítím,abychom se vtej podzimní tmě nejvíc viděli,rozumite! 

no co tady je vic novych clanku jak na celym drivejsim dohromady

Kategorie: ostatní
			Návštěv: 37251
		    Dnes: 0
		    Online: 2		 

Čáry Máry Fuck